Osteo Bi-Flex® uz Aktivnu Hrvatsku!

Osteo Bi-Flex® pokrovitelj projekta Aktivna Hrvatska!

Nacionalni projekt Aktivna Hrvatska prije četiri godine započeo je aktivnu kampanju osvješćivanja Hrvatske za što aktivnijim i zdravijim životom.

Tisuće vježbača u brojnim su hrvatskim gradovima na kontinentu i obali vlastitim primjerom poticali mnoge da se pokrenu.

Upravo su mladi najkritičnija dobna skupina koja je ujedno i najneaktivnija u Hrvatskoj. Ovisno o dobi, udio nedovoljno aktivne djece i adolescenata kreće se između 69% i 92%.

Stotinu adolescenata zajedničkim je vježbanjem, pod stručnim vodstvom trenera s Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, započelo ovogodišnji projekt Aktivna Hrvatska u Krapini.

Projekt Aktivna Hrvatska  nastavlja se u Slavonskom Brodu 26. ožujka u sportskoj dvorani Vijuš  gdje će naši sugrađani starije životne dobi dobiti savjete kako aktivnošću poboljšati svakodnevicu. 

Vodice 28. svibnja su prvi grad ljetne turneje, dok će se u Splitu 18. lipnja i Zadru 23. srpnja održati će se prvi Aktivna Hrvatska dan ispunjen brojnim edukativnim i sportskim aktivnostima.

U Dubrovniku će se 4. srpnja na povijesnoj tvrđavi Lovrijenac snimati sportska razglednica Hrvatske,  a u Zagrebu  10. rujna u sklopu Europskog tjedna sporta prostor ispred Fontana će se ispuniti stotinama vježbača.

U Osteo Bi Flexu® svjesni smo važnosti redovite tjelesne aktivnosti za zdravlje kako odraslih tako i djece te nam je drago što smo dio ovog projekta.

Vidimo se!

 

Sementa Rajhard, Luka StepancicDSC_2956Pokreni se 6 IMG_5269

 

© 2024. Osteo Bi-Flex - Sva prava pridržana

Zaštita osobnih podataka