Prvi izbor ljekarnika u SAD-u¹ za zaštitu zglobova

Osteo Bi-Flex®, dodatak prehrani za zaštitu zglobova koji je već više od dva desetljeća prisutan na domaćem i inozemnim tržištima, 15. godinu zaredom proglašen je prvim izborom američkih ljekarnika za zdravlje zglobova*. Prema istraživanju stručne publikacije „Pharmacy Times“ kojim je ispitivano mišljenje stotina ljekarnika diljem Sjedinjenih Američkih Država o vitaminima i dodacima prehrani, njih 76% preporučit će kupcima Osteo Bi-Flex® s ciljem očuvanja zdravlja kostiju i zglobova.

Naše tijelo je stvoreno za kretanje, a samo zdravi zglobovi mogu nam omogućiti nesmetan pokret te uživanje u aktivnom životu čak i u zlatnim godinama, kao i bavljenje rekreacijom i sportom. Osteo Bi-Flex® je u svakom detalju pažljivo formuliran za kretanje, njegova jedinstvena, potvrđena kombinacija ciljanih sastojaka iz prirodnog izvora razlog je što je upravo Osteo Bi-Flex® bez premca broj 1 dodatak prehrani za zglobove!

Osteo Bi-Flex® objedinjuje gotovo sve do danas poznate prirodne sastojke za zaštitu zglobova, hrskavice i kostiju. U njegovom sastavu ističe se 5-LOXIN Advanced™, odnosno zaštićeni ekstrakt smole indijskog tamjanovca koji doprinosi održavanju normalnih zglobova, a tu su i vitamin C, koji doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju hrskavice i kostiju, mangan koji doprinosi normalnom stvaranju vezivnog tkiva, kao i glukozamin i kondroitin koji se prirodno nalaze u zglobovima. Osteo Bi-Flex® je prikladan i za dulje korištenje, a sastojci su dobiveni iz prirodnih izvora.

Uz Osteo Bi-Flex®, na tržištu je dostupan i Osteo Bi-Flex® Ease.

Osteo Bi-Flex® Ease trostruka je formula s Joint Shield™ 5-Loxin® Advanced-om, UC-II® kolagenom i vitaminom D koja omogućuje cjelovitu zaštitu zglobova u 80% manjoj tableti**, stoga je prikladan za osobe koje imaju teškoće s gutanjem. Ekstrakt smole indijskog tamjanovca (Boswellia serrata) doprinosi održavanju normalne pokretljivosti zglobova, kolagen je važan sastojak zglobnog tkiva, a vitamin D doprinosi održavanju normalnih kostiju i funkcije mišića. Uzima se jedanput dnevno, lako se guta te ne sadrži sastojke iz rakova.

Bilo da želite održati gipkost vaših zglobova te živjeti aktivnu starost ili je vaš cilj postizanje vrhunskih sportskih rezultata, Osteo Bi-Flex® je izbor koji čini razliku – jer on je formuliran za kretanje!

*Pharmacy Times, US News and World Report, 2021-2022

**Osteo Bi-Flex® Ease tableta je 80% manja od Osteo Bi-Flex® tablete.

© 2024. Osteo Bi-Flex - Sva prava pridržana

Zaštita osobnih podataka