Uživajte u ljetnim aktivnostima s lakoćom!

Sad kad je ljeto tu i godišnji odmor je počeo, imate priliku napustiti svoja četiri zida, izaći u prirodu i biti aktivni. Djecu možete povesti sa sobom i uživati u aktivnostima koje su odlične za duh, tijelo i vaše zglobove.

Plivanjem se jačaju sve mišićne skupine tijela, a smatra se jednom od najboljih vježbi za zglobove budući da ne dolazi do stvaranja pritiska na zglobove. Plivanjem se troše i kalorije: sat vremena plivanja slobodnim stilom sagorijeva 500 do 700 kalorija.

Pješačenje je prirodan i siguran oblik rekreacije u kojoj može uživati cijela obitelj. Istraživanje prekrasnih krajolika diljem Hrvatske u kombinaciji s vježbom koja ne predstavlja pretjerani stres za zglobove je savršena kombinacija.

Vožnja biciklom je također odlična aktivnost koja ne opterećuje zglobove, aktivira većinu mišića tijela i jača izdržljivost. Možete sami birati teren i intezitet i prilagoditi ga ovisno o vašim mogućnostima i društvu.

Uz aktivnosti koje su dobre za vaše tijelo i duh a ne predstavljaju opterećenje za zglobove, tu je i novi Osteo Bi-Flex® Ease koji dodatno štiti vaše zglobove i omogućuje da uživate u ljetnim aktivnostima s lakoćom!

Mala tableta – moćni sastojci

Osteo Bi-Flex® Ease je nova trostruka formula s Joint Shield™ 5-Loxin® Advancedom , UC-II® kolagenom i vitaminom D koja omogućuje cjelovitu zaštitu zglobova u 80%* manjoj tableti. Ekstrakt smole indijskog tamjanovca (Boswellia serrata) doprinosi održavanju normalne pokretljivosti zglobova, kolagen je važan sastojak zglobnog tkiva, a vitamin D doprinosi održavanju normalnih kostiju i funkcije mišića. Osteo Bi-Flex® Ease se uzima jednom dnevno, lako se guta pa je posebno pogodan za osobe koje imaju poteškoće s gutanjem tableta, a ne sadrži sastojke iz rakova.

*Osteo Bi-Flex® Ease tableta je 80% manja od Osteo Bi-Flexa®

ease

© 2024. Osteo Bi-Flex - Sva prava pridržana

Zaštita osobnih podataka