Zaštitite zglobove

Mjere su popustile, sunce je izašlo, i sada se više nego ikad želimo ponovo aktivirati…. šetati, planinariti, biciklirati i općenito baviti se raznim sportskim aktivnostima.

Nakon mjeseci provedenih u zatvorenom s minimalno kretanja došao je period naglog povećanja fizičke aktivnosti i upravo sada posebnu pažnju treba posvetiti zglobovima.

Zglobovi su dio lokomotornog sustava koji nam uz kosti i mišiće omogućuju kretanje, a tijekom sportskih aktivnosti izloženi su ponavljajućim opterećenjima i naprezanjima. Jedan od najčešćih uzroka prestanka bavljenja sportom/rekreacijom jesu problemi sa zglobovima.

Zdravlje zglobova možete očuvati adekvatnom opremom i obućom, pravilnom i raznovrsnom prehranom, postepenim povećanjem fizičke aktivnosti te po potrebi dodacima prehrani za zdravlje zglobova.
Ovakvi dodaci sadrže sastojke kao što su vitamin C i mangan te kolagen, glukozamin, kondroitin i hijaluronska kiselina, a pozitivan učinak na zglobove ima i biljka indijski tamjanovac – zbog brojnih korisnih učinaka najčešće korištena biljka u suplementima za zdravlje zglobova.
Osteo Bi-Flex® je proizvod koji se preporučuje za zdravlje zglobova, hrskavice i kostiju jer sadrži 5-LOXIN Advanced™ – ekstrakt smole indijskog tamjanovca (Boswellia serrata) koji doprinosi održavanju normalnih zglobova i njihove pokretljivosti, glukozamin, kondroitin i hijaluronsku kiselinu koji se prirodno nalaze u zglobovima, vitamin C koji doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju hrskavice i kostiju te mangan koji doprinosi normalnom stvaranju vezivnog tkiva. Osteo Bi-Flex® dolazi u pakiranju od 40 i 80 tableta, a prikladan je i za duže korištenje. Preporučena doza je dvije tablete dnevno uz obrok.


Neka vam Osteo Bi-Flex® bude vjeran suputnik pri svakoj tjelesnoj aktivnosti, a zglobovi će vam biti zahvalni.

© 2024. Osteo Bi-Flex - Sva prava pridržana

Zaštita osobnih podataka